Koordinoitua järjestö- ja vapaaehtoistoimintaa sairaalassa

Vapaaehtoinen sairaalaopas tukenasi

OLKAn palvelupisteellä on ihmisiä keskustelemassa keskenään. Taustalla näkyy esitteitä ja OLKAn roll up.

Tervetuloa seuraamaan OLKA-viikkojen tapahtumia! Tänään voit tutustua sairaalassa toimivien vapaaehtoisten oppaiden toimintaan.

Vapaaehtoiset ILONA-sairaalaoppaat ja -juttukaverit aloittavat tällä viikolla toimintansa Päijät-Hämeen keskussairaalassa. Mentorivapaaehtoinen Aune Sundman eläytyy potilaan tuloon sairaalaan ja kertoo, miten vapaaehtoinen voi olla avuksi. Aune on jo konkari sairaalavapaaehtoisena, sillä hän on ollut mukana Oulun OLKA-toiminnassa kolmen vuoden ajan. – Aiemman sairaalaopaskokemukseni vuoksi minut on nimetty menotorivapaaehtoiseksi. Olen iloinen, jos voin olla tukena toisille vapaaehtoisille, juttelee Aune Sundman.

Sairaalaoppaan tehtävät sopivat kaikille auttamisesta kiinnostuneille. Vapaaehtoinen saa toiminnasta hyvän mielen ja merkityksellisyyden tunteen. Tutustu lisää Aunen kokemuksiin videolta:

OLKA Lahti

  • Lahden OLKA-piste sijaitsee Päijät-Hämeen keskussairaalan väliaikaisessa pääaulassa (Keskussairaalankatu 7, 15850 Lahti).
  • Vapaaehtoiset sairaalaoppaat ja juttukaverit aloittavat lokakuussa 2020.
  • Ajankohtaiset asiat ja tapahtumat Facebookissa OLKALahti ja lahdenlink.fi/olka-toiminta
  • OLKA Lahti on LINK Lahden Järjestökeskus ry:n (lahdenlink.fi) ja Päijät-Hämeen hyvinvointikuntayhtymän (phhyky.fi) yhteistä toimintaa, jota rahoittaa STEA.

Kirjoittaja: OLKA-koordinaattori Kirsi Hyväri, Lahden LINK ry, [email protected]

Tilaa OLKAnen-uutiskirje

Jaa artikkeli:

Uusimmat

Arkisto

Arkistot

Avainsanat

Skip to content