Koordinoitua järjestö- ja vapaaehtoistoimintaa sairaalassa

Opiskelijat OLKAssa ja luonto -Facebook-tapahtuma

Sairaalan aulatilassa esiintyy haitarinsoittaja. Ihmiset ympärillä kuuntelevat esitystä. OLKAn työntekijä on selin kameraan. Hänellä on liivin selässä OLKAn logo.

Tervetuloa seuraamaan OLKA-viikkojen tapahtumia! Tänään voit osallistua Porin OLKAn järjestämään Facebook-livetapahtumaan. Liity mukaan milloin tahansa klo 10-14 välillä. Tapahtuman toteuttavat OLKA Satasairaalan harjoittelija Ida sekä Satakunnan yhteisökeskuksen harjoittelija Tino.

Luonto on valikoitunut teemaksi värikkääseen syksyyn ja ruskan väreihin, joita myös OLKAssa esiintyy. Teema valikoitui siksi, että se sopii hyvin tähän syksyyn. Luonto näkyy Pirkko Laitisen ja Anne-Maarit Koivuniemen runoissa, jotka ovat luontoteemaisia. Aamu alkaa runoesityksillä klo 10-11. Päivä jatkuu klo 11.30-12.00 opiskelija Idan kertoessa kokemuksestaan olla OLKAssa harjoittelijana. Opiskelijat haastattelevat OLKA –koordinaattori, palveluneuvoja Sirkkua ja vapaaehtoistoiminnan koordinaattori Annemaria klo 12.00-13.00.

Tapahtuma on Facebook-livelähetys, joka tallennetaan, eli pääset osallistumaan siihen myös myöhemmin. Facebook-tapahtuman osoite on https://www.facebook.com/events/382536186079507/

Facebook-liven aikataulu
Facebook-liven aikataulu @olkasatasairaala

OLKA Pori

  • Porissa on yksi OLKA –piste, joka sijaitsee Satasairaalan AB1 –aulassa (Sairaalantie 3).
  • Toiminta alkoi syksyllä 2019.
  • OLKA Porin ajankohtaisia asioita ja tapahtumia voi seurata Facebookissa ja Instagramissa @olkasatasairaala
  • Kumppaneina toimivat Satasairaala (satasairaala.fi) ja Satakunnan yhteisökeskus (yhteisokeskus.fi). OLKA Porin toimintaa rahoittaa STEA.

Kirjoittajat: harjoittelijat Ida Tirkkonen ja Tino Harju

Haluatko toiminnasta lisätietoja? Ota yhteyttä OLKA-koordinaattori Sirkku Vainionpäähän, [email protected] tai p. 044 7076769

Tilaa OLKAnen-uutiskirje

Jaa artikkeli:

Uusimmat

Arkisto

Arkistot

Avainsanat

Skip to content