Koordinoitua järjestö- ja vapaaehtoistoimintaa sairaalassa

Tule mukaan vertaistukijoiden Toivo-valmennukseen!

Oletko kokenut oman tai läheisesi vakavan sairastumisen tai vammautumisen? Haluatko auttaa muita saman kokeneita? Hae mukaan vertaistukijoiden valmennukseen syksyllä 2020!

Toivo-valmennus…

  • ​antaa valmiuksia toimia vertaistukijana
  • sopii niin uusille kuin kokeneillekin vertaistukijoille
  • koostuu keskusteluista ja itsenäisistä tehtävistä
  • on maksuton.

VALMENNUKSIA JÄRJESTETÄÄN KAKSI: LUOKKAHUONEVALMENNUS JA VERKKOVALMENNUS.

Luokkahuonevalmennus järjestetään:  keskiviikkoisin 21.10., 28.10. ja 4.11.2020 aina klo 16.30-20.00 Espoon Tapiolassa (tarkempi paikka ilmoitetaan valmennukseen valituille).

Verkkovalmennuksen ajankohdat ovat: torstai 10.9., tiistai 15.9., torstai 17.9. ja tiistai 22.9 aina klo 17-19.

Miten haet mukaan Toivo-valmennukseen?

Pohdi: Oletko kokenut oman tai läheisesi vakavan sairastumisen tai vammautumisen? Oletko käynyt sopeutumisvalmennuskurssin tai saanut vertaistukea? Haluatko auttaa muita saman kokeneita? Tee ”Minustako vertaistukija?” -testi Vertaistalossa (vertaistalo.fi) ja pohdi valmiuksiasi toimia vertaistukijana.

Keskustele: Ota yhteyttä omaan yhdistykseesi ja kerro, että haluaisit toimia vertaistukijana. Kysy, millaista vertaistukitoimintaa yhdistyksessäsi on ja miten sitä koordinoidaan. Mikäli et vielä tiedä omaa yhdistystäsi, etsi yhdistys Vertaistalon Etsi vertaistukea -hakukoneesta.

Hae luokkahuonevalmennukseen:  täytä hakulomake viimeistään 27.9.2020 klo 9.00 mennessä. Saat tiedon valmennukseen pääsemisestä 5.10. mennessä (varaa päivät kalenteristasi jo hakuvaiheessa).

Hae verkkovalmennukseen:  täytä hakulomake 16.8.2020 klo 9 mennessä. Saat tiedon valmennukseen pääsemisestä 21.8. mennessä (varaa päivät kalenteristasi jo hakuvaiheessa).

Lisätietoja antaa Anu Toija, asiantuntija, OLKA / EJY ry, [email protected], p. 050 381 5511.

Tilaa OLKAnen-uutiskirje

Uusimmat

Arkisto

Arkistot

Avainsanat

Skip to content