Mukaan Toivoon

Toivo-sovellukseen mukaan tulevilta vertaistukijoilta edellytetään käyttöopastuksen läpikäyminen. Käyttöopastuksessa käydään läpi sovelluksen toimintoja, profiilin luominen sekä yleisiä linjauksia sovelluksen käyttöön. Opastuksen voi suorittaa kahdella eri tavalla: joko ryhmämuotoisena perehdytyksenä Teamsissä tai itseopiskeltavan verkkomateriaalin kautta.

Käyttöopastukset Teamsissä

Teams-tilaisuuksia järjestetään kerran kuukaudessa, ja tilaisuus kestää n. 1,5 tuntia. Tilaisuuksissa on osallistujia useista eri yhdistyksistä. Mikrofonin tai kameran käyttö ei ole pakollista.

Lisätietoa Teamsissä järjestettävistä käyttöopastuksista: [email protected].

Itseopiskeltava opastusmateriaali

Itseopiskeltava opastusmateriaali sisältää samat tiedot kuin Teams-muotoinen opastus, mutta sen voi suorittaa itselle sopivana ajankohtana, itsenäisesti opiskellen. Polku sovellukseen on tämän jälkeen sama kuin muillakin vertaistukijoilla.

Lisätietoja tulossa pian!

Mitä opastuksen jälkeen?

Opastuksen jälkeen kaikki vertaistukijat haastatellaan kahdenkeskisessä Teams-tapaamisessa. Haastattelussa käydään läpi vertaistukijan omia toiveita toiminnalle ja varmistetaan, että vertaistukijalla on valmiudet toimia sovelluksessa.

Haastattelussa käydään läpi myös vertaistukisovelluksen käyttäjäsopimus, joka hyväksytään vahvalla tunnistautumisella. Sopimuksen hyväksymisen jälkeen vertaistukija saa sovelluksesta kutsulinkin, jonka kautta hän pääsee luomaan profiilin ja aloittamaan sovelluksessa.

Lisätietoja

Haluaisiko järjestönne lähteä mukaan Toivo-sovellukseen tai jäikö jokin askarruttamaan? Ottakaa yhteyttä, autamme mieluusti!

Elina Heino, vertaistukipalveluiden suunnittelija, OLKA / HyTe ry, [email protected] tai p. 050 552 2499

Toivon blogi

close

Tilaa OLKAnen-uutiskirje

Skip to content