Koordinoitua järjestö- ja vapaaehtoistoimintaa sairaalassa

Toivo-valmentajavalmennus yhdistyksille

Pöydän ääressä on pieni joukko ihmisiä, jotka keskustelevat keskenään. Pöydällä on iso valkoinen paperi, johon on kirjoitettu ja piirretty. Ihmisillä on käsissään erivärisiä kyniä.

OLKA on pitkään järjestänyt vertaistukijoiden valmennuksia ja kehittänyt tähän Toivo-vertaistukijavalmennusmallin yhteistyössä potilasyhdistysten kanssa.

Vertaistukijavalmennus on perinteisesti pidetty luokkahuonevalmennuksena, mutta koronan aikana valmennuksia on toteutettu myös verkossa. Näet kaikki tänä keväänä pidetyt ja tulossa olevat Toivo-valmennukset sivuiltamme.

Toivo-valmennukseen voi osallistua kuka tahansa vertaistukijaksi haluava. Osa valmennetuista vertaistukijoista on sijoittunut vapaaehtoistehtäviin sairaalaan OLKAn kautta, osa taas on toiminut omassa yhdistyksessään vertaistukijana. OLKA ei velvoita Toivo-valmennettuja osallistumaan sairaalavapaaehtoistoimintaan.

valmentajavalmennus yhdistyksille

Nyt haluamme tarjota yhdistyksille mahdollisuuden tulla tutustumaan Toivo-vertaistukijavalmennusmalliin! Vuosittain järjestettävä Toivo-valmentajavalmennus pidetään tänä vuonna elo-lokakuussa verkkovalmennuksena. Valmentajavalmennus sopii yhdistyksille, jotka suunnittelevat omaa vertaistukijavalmennusta tai jotka haluavat tutustua Toivo-valmennuksen kokonaisuuteen, jotta voivat jatkossa ohjata vertaistukijoita OLKAn Toivo-valmennuksiin.

Kiinnostuitko? Ilmoittaudu valmennukseen toukokuun loppuun mennessä alla olevan linkin kautta. Valitsemme kesäkuun alussa valmennukseen osallistujat (20 henkilöä). Perustele siis motivaatiosi osallistua huolellisesti ilmoittautumislomakkeeseen.

Valmennuksen aikataulu:

  • keskiviikko 25.8. klo 9–15
  • torstai 26.8. klo 9–15
  • keskiviikko 8.9. klo 9–15
  • torstai 9.9. klo 9–15
  • keskiviikko 20.10. klo 9–15
  • torstai 21.10. klo 9–15

Ilmoittaudu mukaan viimeistään 30.5. lomakkeen kautta: https://bit.ly/3sbOJh0

Lisätietoja valmennuksesta: Kaisa Kauhanen, asiantuntija, p. 050 382 7711 tai [email protected]

Tervetuloa mukaan Toivo-valmentajavalmennukseen!

Tilaa OLKAnen-uutiskirje

Uusimmat

Arkisto

Arkistot

Avainsanat

Skip to content