Koordinoitua järjestö- ja vapaaehtoistoimintaa sairaalassa

Toivo-valmentajavalmennus yhdistyksille syksyllä 2022

OLKA on pitkään järjestänyt vertaistukijoiden valmennuksia ja kehittänyt tähän Toivo-vertaistukijavalmennusmallin yhteistyössä potilasyhdistysten kanssa.

Vertaistukijavalmennus on perinteisesti pidetty luokkahuonevalmennuksena, mutta koronan aikana valmennuksia on toteutettu myös verkossa. Näet kaikki tänä keväänä pidetyt ja tulossa olevat Toivo-valmennukset sivuiltamme.

Toivo-valmennukseen voi osallistua kuka tahansa vertaistukijaksi haluava. Osa valmennetuista vertaistukijoista on sijoittunut vapaaehtoistehtäviin sairaalaan OLKAn kautta, osa taas on toiminut omassa yhdistyksessään vertaistukijana. OLKA ei velvoita Toivo-valmennettuja osallistumaan sairaalavapaaehtoistoimintaan.

Valmentajavalmennus yhdistyksille

Nyt haluamme tarjota yhdistyksille mahdollisuuden tulla tutustumaan Toivo-vertaistukijavalmennusmalliin! Vuosittain järjestettävä Toivo-valmentajavalmennus pidetään tänä vuonna elo-syyskuussa verkkovalmennuksena. Valmentajavalmennus sopii yhdistyksille, jotka suunnittelevat omaa vertaistukijavalmennusta tai jotka haluavat tutustua Toivo-valmennuksen kokonaisuuteen, jotta voivat jatkossa ohjata vertaistukijoita OLKAn Toivo-valmennuksiin.

Kiinnostuitko? Ilmoittaudu valmennukseen toukokuun loppuun mennessä alla olevan linkin kautta. Valitsemme kesäkuun alussa valmennukseen osallistujat (20 henkilöä). Perustele siis motivaatiosi osallistua huolellisesti ilmoittautumislomakkeeseen.

Valmennuksen aikataulu:

  • tiistai 30.8. klo 9–15
  • keskiviikko 1.9. klo 9–15
  • keskiviikko 14.9. klo 9–15
  • torstai 22.9. klo 9–15
  • perjantai 23.9. klo 9–15

Ilmoittaudu mukaan viimeistään 31.5. lomakkeen kautta: https://bit.ly/ToivoSyksy2022

Lisätietoja valmennuksesta: Kaisa Kauhanen, asiantuntija, p. 050 382 7711 tai [email protected].

Tervetuloa mukaan Toivo-valmentajavalmennukseen!

Tilaa OLKAnen-uutiskirje

Uusimmat

Arkisto

Arkistot

Avainsanat

Skip to content